Jullovs-special för tonåringar

🎄 Jullovs-special för Tonåringar! 🤿✨ Snart är det jullov! Testa hur det är att dyka, andas under ytan med dykutrustning, sväva viktlöst och simma som en undervattensdrönare. Under en dag på jullovet erbjuder vi prova-på-dyk i pool i Haninge särskilt för tonåringar. Våra professionella instruktörer guidar er genom varje steg för en oförglömlig dykupplevelse. Prova-på-dyk pågår i ca 30 minuter under ytan plus genomgång före och efter. Får du smak för dykning finns möjlighet att fortsätta dykkurs under våren! 🤿 Förkrav: Du är mellan 13-19 år, fullt frisk, fokuserad och kan simma ordentligt. Alla under 16 år behöver ha målsmans sällskap. 💦 Tid & plats: Torvalla simhall i Haninge 3 januari 2024 kl 10-13. 🏊 Anmälan: Evenemanget är kostnadsfritt men anmälan i god tid krävs och varje deltagare behöver bli bekräftad och tilldelad specifik tid. Maila in er ansökan till info@dalarodyksallskap.se. Efter inskickad anmälan skickar vi er deltagar & hälsoformulär att fylla i.    
Comments are closed.