Medlem

Dykning är en social sport och det finns många roliga upptåg att vara med på. Dalarö Dyksällskap är en grupp av dykare som samlas regelbundet och tränar dykning, anordnar dykutfärder, ger tips och råd till varandra om dykningens ädla konst och styr upp roliga upptåg, föreläsningar och sammankomster.

Det är kul att vara med i gänget och man får nya buddies att dyka med. Kom som du är och dela med dig av dina erfarenheter. Förutom båtutfärder, poolpass och landdyk i Stockholmsområdet så anordnar vi även dykresor flera gånger per år för olika erfarenhetsnivåer.

Vår kalender och aktiviteter finner du på vår facebooksida, klicka här!

Vill du vara med i gänget och få bra rabatter på hos Dalarös enda dykcenter Vrakdykarpensionatet? Bli medlem i Dalarö Dyksällskap!

Som medlem har du 10% rabatt på gasfyllning, utfärder, utrustning och kurser. En lukrativ deal för dig som dyker mycket!

Som medlem kan du förvärva ett klippkort á 5400kr med 10 klipp. Ett per dyk.  Ett superklipp helt enkelt! Vill du dyka med oss mycket under denna säsong på dagsutfärder och kvällsdyk så är detta det billigaste alternativet.

För gaspriser kolla in: https://www.vrakdykarpensionatet.se/gasfyllning/

Du får dessutom möjligheten att hänga med oss och utforska upptäckardyk!

Pris: 1000kr per år För att bli medlem, maila info@dalarodyksallskap.se och skriv lite om dig själv och din dykhistoria.

Medlemsavgiften räknas på ett år efter inbetalning och pengar skickas till vårt bankgiro 5637-4267.

Vill du stötta vår förening utan att dyka så är alla bidrag välkomna. Eller så kanske du sitter på massa härlig information om vraken i Dalarös omgivning, hör av dig, vi vill lyssna!