Sportlovsaktivitet för ungdomar

Sportlovsaktivitet för ungdomar 🤿✨

Snart är det sportlov! Testa hur det är att dyka, andas under ytan med dykutrustning, sväva viktlöst och simma som en undervattensdrönare. Under en dag på sportlovet erbjuder vi prova-på-dyk i pool i Haninge särskilt för ungdomar. Våra professionella instruktörer guidar er genom varje steg för en oförglömlig dykupplevelse. Prova-på-dyk pågår i ca 30 minuter under ytan plus genomgång före och efter. Får du smak för dykning finns möjlighet att fortsätta dykkurs under våren!

🤿 Förkrav: Du är mellan 10-19 år, fullt frisk, fokuserad och kan simma ordentligt. Alla under 16 år behöver ha målsmans sällskap.

💦 Tid & plats: Torvalla simhall i Haninge 28 februari 2024 kl 12-15.

🏊 Anmälan: Snart öppnar bokningen för detta evenemang. Det är gratis att delta men förbokning samt godkänd hälsodeklaration krävs i god tid.

 

 

Comments are closed.