Medlem

Medlem

Dykning är en social sport och det finns många roliga evenemang att vara med på. Dalarö Dyksällskap är en grupp av dykare som samlas regelbundet och tränar dykning, anordnar dykutfärder, ger tips och råd till varandra om dykningens ädla konst och styr upp roliga events, föreläsningar och sammankomster. Det är kul att vara med i gänget och man får nya buddies att dyka med. Kom som du är och dela med dig av dina erfarenheter. Förutom båtutfärder, poolpass och landdyk i Stockholmsområdet så anordnar vi även dykresor flera gånger per år för olika erfarenhetsnivåer. Vår kalender och aktiviteter finner du på vår facebooksida, klicka här!

Vill du vara med i gänget och få bra rabatter på hos Dalarös enda dykcenter Vrakdykarpensionatet/Captain Baltic Dykcenter? Bli medlem i Dalarö Dyksällskap! Som medlem har du 10% rabatt på gasfyllning, utfärder, utrustning och kurser. En lukrativ deal för dig som dyker mycket! Som medlem kan du förvärva ett klippkort á 6030kr med 10 klipp. Ett per dyk.  Ett superklipp helt enkelt! Vill du båtdyka med oss mycket under denna säsong på dagsutfärder och kvällsdyk så är detta det billigaste alternativet. Spana in kalendern för datum: https://vrakdykarpensionatet.se/kalender-bokning/. Medlemmar i Dalarö Dyksällskap är dessutom registrerade hos SSDF och får då dykförsäkring samt en digital prenumeration på tidningen DYK.


Pris: 1000kr per år. För att bli medlem betala in medlemsavgiften och maila info@dalarodyksallskap.se och skriv lite om dig själv och din dykhistoria.

Medlemsavgiften är 1000 kr per år och swishas till 1230585166 eller bankgiro 5637-4267, märk betalningen med “medlem 2024” eller annat årtal. Vi är en idéell förening med begränsad administration, ta eget ansvar för att komma ihåg att förnya ditt medlemsskap varje år!

Vill du stötta vår förening utan att dyka så är alla bidrag välkomna på ovan swishnummer. Eller så kanske du sitter på massa härlig information om vraken i Dalarös omgivning, hör av dig, vi vill lyssna!