Jobb/Sysslor

Jobb/Sysslor

Dalarö Dyksällskap drivs av en samling eldsjälar som tillsammans skapar en fin gemenskap och förutsättningen för mycket bra dykning. Vi jobbar ideellt och en rad kunskaper behövs för att föreningen ska drivas framåt.

 

Just nu söker vi följande kompetenser, skicka in din ansökan till info@dalarodyksallskap.se

Dykledare

Vi söker fler dykledare på alla nivåer. Du behöver ha god organisation, ledarskap och kunskap om den marina miljön. Dykledare behövs både till vardagar och helger. Minimumkrav på erfarenhet är 150 dyk i Östersjön i torrdräkt och modern utrustning med platta/vinge. Är du dessutom instruktör och intresserad av att hålla kurser är detta en bonus!

Administratör

Vi söker efter en engagerad kontorsråtta med koll på papper och intresse för ordning och reda bland siffror och administration.

Hjälte på skräpdyk

Vi planerar skräpdyk under vår och höst och behöver dykare med erfarenhet av att plocka upp däck, skrot och vassa föremål. Vi ser gärna att du dessutom är aktiv i Rena Botten och/eller Operation Spöknät.

Bidragssökare

Är du en fena på administration och har en god hand med förbund och kommuner, hjälp oss utvecklas genom att ploga isen till bidragsansökningar och få snurr på föreningskassan!