Boknings & köpvillkor

Bokningsvillkor

Vid bokning  för endagsaktiviteter betalas det fulla beloppet vid bokningstillfället och betalning bekräftar plats. Bokningen är återbetalningsbar i 14 dagar förutsatt att bokningen är gjord minst en månad innan avfärd.  Vid bokning närmare avfärdsdatum är bokningen endast återbetalningsbar om din plats fylls av en annan dykare. Om du skulle du bli sjuk eller av någon annan anledning tvingas ställa in resan så är det möjligt att byta datum i mån av plats om du sjukanmäler dig minst två dagar innan avfärd med sjukintyg.
Vid bokning av flerdagarsaktiviteter, dykhelger och kurser betalas antingen en anmälningsavgift vid bokningen eller det fulla beloppet för aktiviteten. Resterande belopp minst en månad innan ankomst. Anmälningsavgiften är återbetalningsbar om en annan dykare fyller platsen.

För dykresor gäller anmälningsavgift vid bokningstillfället och full betalning minst två månader innan avresa. Anmälningsavgiften är återbetalningsbar om platsen fylls av en annan dykare.

Köpvillkor

För produkter: Du har 14 dagars ångerrätt enligt lag. Detta gäller om produkten är i nyskick och oanvänd med tillhörande förpackningar. Behöver du byta storlek eller färg så hjälper vi dig med det till vår bästa förmåga.

Betalsätt

På vår hemsida går det bra att betala med kort. På plats ute i Dalarö finns möjlighet att betala med Swish. Vi kan även fakturera dig eller ditt företag, säg till i förväg!

Friskvård

Dykning är friskvård! Använd ditt kvitto hos din arbetsgivare för att utnyttja ditt friskvårdsbidrag.